7.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Mir i veselje

Izložba unikatnih radova Ivane Hadžije oduševila sve prisutne
I

Poruke anđela da se mir i veselje, bjelina i šarenilo, zima i osjećaj topline skladno dopunjuju našle su svoj put do Ivane koja ih je trajno zapisala u glini. Nije im pritom zaboravila dodati zahvalu i pohvalu prirodi, njezinim mijenama i najljepšim uresima koje nam daje – od cvijeća do pahulja.

Ne propustite

U Gradskoj knjižnici Đurđevac, u petak, 21. prosinca otvorena je izložba unikatnih radova Ivane Hadžije pod nazivom Mir i veselje. Vrsna keramičarka Ivana Hadžija u prirodi, osim inspiracije traži i materijale te im, preoblikujući ih, daju novu vrijednost.

Kroz godine rada s glinom Ivana je izgradila prepoznatljiv stil, ali još uvijek može ugodno iznenaditi nudeći drugačiji pristup materijalu, bojama i ornamentima čak i kada se iznova vraća istoj temi poput anđela koji su svoje mjesto našli i u njezinom najnovijem ciklusu nadahnutom Božićem.

Poruke anđela da se mir i veselje, bjelina i šarenilo, zima i osjećaj topline skladno dopunjuju našle su svoj put do Ivane koja ih je trajno zapisala u glini. Nije im pritom zaboravila dodati zahvalu i pohvalu prirodi, njezinim mijenama i najljepšim uresima koje nam daje – od cvijeća do pahulja. Neka nas te poruke i osjećaj zahvalnosti prate kroz čitavu godinu!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Čestitamo!

Anđela Lenhard Antolin dobila Povelju Hrvatskog sabora kulture za izuzetna dostignuća

Novinarki Anđeli Lenhard Antolin Hrvatski sabor kulture dodijelio je Povelju za izuzetna dostignuća na području kulturno-umjetničkog amaterizma i obogaćivanje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×