Mir i veselje

Izložba unikatnih radova Ivane Hadžije oduševila sve prisutne

Poruke anđela da se mir i veselje, bjelina i šarenilo, zima i osjećaj topline skladno dopunjuju našle su svoj put do Ivane koja ih je trajno zapisala u glini. Nije im pritom zaboravila dodati zahvalu i pohvalu prirodi, njezinim mijenama i najljepšim uresima koje nam daje – od cvijeća do pahulja.

08:24h
0
i

U Gradskoj knjižnici Đurđevac, u petak, 21. prosinca otvorena je izložba unikatnih radova Ivane Hadžije pod nazivom Mir i veselje. Vrsna keramičarka Ivana Hadžija u prirodi, osim inspiracije traži i materijale te im, preoblikujući ih, daju novu vrijednost.

Kroz godine rada s glinom Ivana je izgradila prepoznatljiv stil, ali još uvijek može ugodno iznenaditi nudeći drugačiji pristup materijalu, bojama i ornamentima čak i kada se iznova vraća istoj temi poput anđela koji su svoje mjesto našli i u njezinom najnovijem ciklusu nadahnutom Božićem.

Poruke anđela da se mir i veselje, bjelina i šarenilo, zima i osjećaj topline skladno dopunjuju našle su svoj put do Ivane koja ih je trajno zapisala u glini. Nije im pritom zaboravila dodati zahvalu i pohvalu prirodi, njezinim mijenama i najljepšim uresima koje nam daje – od cvijeća do pahulja. Neka nas te poruke i osjećaj zahvalnosti prate kroz čitavu godinu!