23.5 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DEMOGRAFSKA MJERA

Iznenađujući interes za parcele na Podolicama, za pet ponuđenih gradilišta prijavilo se 15 obitelji
I

Povjerenstvo za provođenje javnog natječaja utvrdilo je nedostatke kod  nekih prijavitelja, oni su dobili rok od 8 dana da ih otklone.

Ne propustite

Kao što smo pisali pred koji tjedan, nakon što je prodaja građevinskih zemljišta po povoljnijim cijenama u stambenoj zoni Cvjetna izazvala veliki interes građana, s istom je ponudom Grad Koprivnica odlučio nastaviti na Podolicama.

Na raspisanom natječaju koji je bio otvoren deset dana, građanima je na prodaju ponuđeno pet komunalno opremljenih parcela, a za njihovu kupovinu prijavilo se čak 15 zainteresiranih obitelji.

– Očekivali smo da će biti interesa, ali smo iznenađeni brojkom prijavljenih – kazao je Tomislav Golubić iz Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo.

Parcele koje su na prodaju pojedinačne su površine od 527 do 625 kvadrata, cijena im trenutno iznosi od 122 tisuće do 145 tisuća kuna, no oni koji ispune određene uvjete propisane odlukom u svrhu poticanja demografske obnove, moći će ih kupiti po znatno nižim cijenama.

S obzirom da je Povjerenstvo za provođenje javnog natječaja utvrdilo nedostatke kod nekih prijavitelja, oni su dobili rok od osam dana da ih otklone. Nakon isteka tog roka, Povjerenstvo će utvrditi listu reda prvenstva s utvrđenim smanjenjem kupoprodajne cijene po povoljnijim uvjetima.

Ugovore o prodaji gradonačelnik Mišel Jakšić s kupcima će potpisati početkom svibnja.

Kako je pojasnio Tomislav Golubić, oni koji u ovom krugu nisu uspjeli kupiti zemljište, nemaju razloga za brigu i nezadovoljstvo jer su nove parcele u pripremi, a tu su i stambene zone Cvjetna, Cinderišće, Magdalena i Cerine u kojima je moguće opremiti nove građevinske parcele.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pametni izbor

Savjeti za stvaranje modernog i energetski učinkovitog doma

Moderan i ekonomski učinkoviti dom ne samo da je moguće nego je i koristan za okoliš i vaš novčanik....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×