OSNOVNA ŠKOLA GOLA

Izradile i poslale čestitke s dobrim željama za korisnike doma za starije

Pod vodstvom pedagoginje Osnovne škole Gola Eveline Kovačić Šimunić u projekt su se uključile učenice 7. i 8 razreda Petra, Sara, Ines i Ivana.

09:38h
0

Učenice Osnovne škole Gola ovih su dana bile vrijedne i uključile su se u projekt Prijatelj preko pisma. Ideja je nastala nakon objave Obiteljskog doma za starije i nemoćne osobe Marija na društvenim mrežama čiji su korisnici zamolili sve one dobre volje da im putem pošte pošalju pisma ili crteže i na taj način uljepšaju Božić.


Pod vodstvom pedagoginje Osnovne škole Gola Eveline Kovačić Šimunić u projekt su se uključile učenice 7. i 8 razreda Petra, Sara, Ines i Ivana. Njih četiri svojim su pismima odlučile uljepšati Božić korisnicima Obiteljskog doma za starije i nemoćne osobe. Učenice su vrijedno radile na radionicama te izradile božićne ukrase za svoje nove prijatelje.

Budući da je Osnovna škola Gola s početkom prosinca na online nastavi, aktivnosti su dogovarale online, a božićne ukrase izrađivale su na radionici u školi.

– Nadamo se da će pripremljena pisma i ukrasi u obliku borića izmamiti osmijehe na lice korisnika Obiteljskog doma za starije i nemoćne osobe, a nas su svakako podsjetile da je dobro činiti dobro i da je smisao ovih blagdana izmamiti nečiji osmijeh na lice – poručili su iz Osnovne škole Gola.

 

čitam...