gotova grupna faza

Izvučeni četvrtfinalni parovi Đurđevačkog Božića, danas počinje završnica

Iz svake skupine dalje su se plasirale dvije najbolje ekipe, a to su AŠ Signal, Trgovine i Pekare Dergez, CB Podroom, Omladina, Sandwich bar Denis, MOD Gradnja, Fusići i Knjigovodstvo/Mia/CB 048.

10:26h
0
Đurđevački Božić 2017./2018., 2. siječanj // Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Jučer su odigrane sve utakmice u sve četiri skupine Đurđevačkog Božića, te su sada poznati i četvrtfinalisti. Iz svake skupine dalje su se plasirale dvije najbolje ekipe, a to su AŠ Signal, Trgovine i Pekare Dergez, CB Podroom, Omladina, Sandwich bar Denis, MOD Gradnja, Fusići i Knjigovodstvo/Mia/CB 048.

Kod izvlačenja četvrtfinalnih parova nosioci su bile prvoplasirane ekipe iz svake grupe. AŠ Signal suprostavit će se ekipi Trgovina i Pekara Dergez, CB Podroom predvođen nekolicinom zagrebačkih malonogometaša i domaćim dečkima zaigrat će protiv Omladine koju tvore mladići iz đurđevačkog kraja. Sandwich bar Denis igrat će protiv MOD Gradnje, a miljenici domaće publike Fusići igrat će protiv jednog od favorita za naslov, ekipe Knjigovodstvo/Mia/CB 048.

Program kreće danas u 16 sati, a igrat će se i utakmice ženskog dijela turnira, prvu utakmicu igraju Žene Drnje i Alfa, dok će se u 18 sati sastati ŽNK Graničar i Feniks.

Đurđevački Božić, 4. siječanj, četvrtfinale

16.00 ŽENE DRNJE – ALFA (ženski turnir)
16.40 AŠ SIGNAL – TRGOVINE I PEKARE DERGEZ
17.20 CB PODROOM – OMLADINA
18.00 ŽNK GRANIČAR – FENIKS (ženski turnir)
18.40 SANDWICH BAR DENIS – MOD GRADNJA
19.20 FUSIĆI – KNJIGOVODSTVO/MIA/CB 048

čitam...