Motorijada

Izvučeni su dobitnici ulaznica za koncert grupe Let3 na Šoderici

17:00h
0
prošlogodišnja motorijada privukla je oko 4000 posjetitelja // foto: Marko Horvat
MK Roosters motorijada // Foto: Arhiva

Ovogodišnji 19. Roosters moto meeting na jezeru Šoderica počinje u petak, ovoga vikenda, uz rock bend Tortura koji starta u 20 sati, a dobra zabava će se uz gitarijadu nastaviti do dugo u noć.

U subotu s početkom u 16 sati, nakon zabave na šoderici, preko 1000 motorista iz cijele Hrvatske prodefilirat će centrom grada Koprivnice. Nakon toga svi se ponovo okupljaju na Šoderici i zabavljaju uz moto igre, a sudionici će se na prostoru kampa na Šoderici natjecati u ispijanju piva, alki, navlačenju užeta…

Za glazbeno zagrijavanje pobrinut će se grupa Puls iz Zagreba koja se penje napozornicu u 21 sat, a nakon njih slijedi spektakl – riječki Let 3. Početak njihovog koncerta zakazan je za 23 sata.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Nakon žestokog nastupa okupljeni će još više zagrijati erotski šou, a dobra svirka nastavit će se do jutarnjih sati.

Tijekom manifestiacije, već tradicionalno se održavati i humanitarna akcija, ovog puta za udrugu Bolje sutra.

U petak je ulaz besplatan, a u subotu je cijena ulaznice, koja se može kupiti na Šoderici na ulazu na Motorijadu, 40 kuna. U kartu je uračunata i gratis piva.

A mi smo izvukli sretnike koji su dobili ulaznice za koncert grupe Let3, a to su Dominik Marčec iz Borovljana,  Mateja Jazvec iz Zablatja i Ivana Bojanović iz Koprivnice.

Čestitamo sretnim dobitnicima!

Svoje ulaznice mogu podići u redakciji portala ePodravina na adresi Ivana Generalića BB, u zgradi Martinovke na katu, sutra, u petak, u vremenu od 9 do 15 sati.

 

čitam...