studeni u avalonu

Izvukli smo dobitnicu dviju ulaznica za odličnu stand up komediju Gorana Vinčića u restoranu Avalon

U studenom su pripremili pregršt zbivanja u bajkovitom ambijentu okruženom predivnom prirodom i šumama u jesenskim bojama

12:11h
0
Goran Vinčić // Foto: Facebook

Nakon bogate proslave svojeg prvog rođendana u Koprivnici, restoran Avalon u Crnoj gori ne staje s brojnim programima i sadržajima.

ePodravina u suradnji s Restoranom Avalon dijeli dvije ulaznice za odličnu Stand up komediju Gorana Vinčića uz koju ćete se dobro nasmijati 20. studenog, u 19 sati.

Igrali ste se s nama na našoj Facebook stranici, a mi smo izvukli dobitnika. Dvije karte je osvojila Tajana Brnica. Čestitamo doitnici koja svoje karte može podići na samom prije početka samog događaja.

U studenom su pripremili pregršt zbivanja u bajkovitom ambijentu okruženom predivnom prirodom i šumama u jesenskim bojama. Nije tajna da pripremaju vrhunska jela kojima ćete razmaziti svoja nepca i poželjeti se vratiti.

U subotu, 19. studenog, dođite na Sweet day i pojedite prefine deserte po promotivnim cijenama.

Sportska poslastica slijedi na samome kraju studenog, od 23. do 27. studenog, kada se gledaju prva i druga utakmica Svjetskog prvenstva uz povoljni navijački menu.

Nemojte čekati, iskoristite povoljne ponude i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto na br. 0958610812 ili putem emaila info@weddingresortavalon.com

Zapratite Avalon na Instagramu restoran_avalon i na Facebook stranici Wedding resort Avalon.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!
Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW