Picokijada

Izvukli smo sretne dobitnike koji će uživati u bezvremenskim hitovima Zdravka Čolića

Na bini će sa Zdravkom nastupiti 14 glazbenika, a koncert će trajati više od 3 sata u toku kojih ćemo čuti sve njegove bezvremenske hitove.

13:30h
0
Zdravko Čolić // Screenshot: YouTube

Uskoro počinje još jedna Picokijada, 49. po redu i, prema najavama organizatora, najspektakularnija dosad.

Zabavni program ove će godine biti posebno atraktivan uz koncerte Zdravka Čolića, Ivana Zaka, Detour, M.O.R.T. i razne druge izvođače.

Bina dimenzija 27*16 metara visine 12 metara i LED ekranima (60m2) i ukupnom težinom od 32 tone na kojoj će nastupiti Čolić prema riječima organizatora najveća je ikad postavljena u podravskom kraju.

Na bini će sa Zdravkom nastupiti 14 glazbenika, a koncert će trajati više od 3 sata u toku kojih ćemo čuti sve njegove bezvremenske hitove. Đurđevačkoj publici predstavit će i neke pjesme koje će se naći na novom albumu.

Za naše vjerne čitatelje nabavili smo pet ulaznica, a sretni dobitnici izvučeni slučajnim odabirom su:

Dragica Ružić iz Koprivnice
Irena Vađunec iz Ludbrega
Adriana Jakupec iz Gotalova
Mirjana Rajić iz Koprivnice
Vesna Ćurić iz Đurđevca

Dobitnicima želimo dobar provod, a svoje karte mogu podići na dan koncerta na blagajni ulaza. Svi vi koji želite ulaznice još uvijek ih možete kupiti u sistemu www.ticketshop.hr, Tisak Media centrima diljem Hrvatske, Šarenom dućanu u Koprivnici i u gradu Đurđevcu na lokaciji Restoran i pivnica Stari Grad, Starogradska 21, Đurđevac. Koncertni prostor u dvorištu utvrde Stari grad je ograničen iz sigurnosnih razloga na kapacitet od 3500 mjesta.

Osim Čolića, na Picokijadi će 1. srpnja nastupiti Pravila igre i Tony Cetinski, a u nedjelju šarolik glazbeni program uz popularni Detour i žestoki M.O.R.T. Kompletan program možete pogledati ovdje.