Ogroman interes

Izvukli smo sretnu dobitnicu božićnog makeovera

08:00h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage

Prekrasan božićni poklon razveselit će sretnu dobitnicu nagradne igre, netko će doći kući s novom frizurom, šminkom, sređenim noktima te novom haljinom i torbicom.

Božićni makeover osvojila je Mirjana Katana iz Križevaca koja je imala najviše sreće biti nasumično odabrana između ogromnog broja pristiglih prijava. Nagradna igra u kojoj se nudi makeover opet je potvrdila velik interes naših čitateljica stoga nas pratite i dalje jer naše najvjernije čitatelje planiramo i dalje darivati.

Mirjana će proći kroz ruke stručnjaka iz Frizerskog studija Kosa u Ulici kralja Tomislava u Križevcima koji će joj omogućiti novu frizuru i make up.

Za njegu ruku i noktiju pobrinut će se Beauty Centar Hands iz Matije Gupca 25 u Križevcima koji nude kompletan medicinsko-kozmetički tretman.

Boutique Lu Lei na Trgu Antuna Nemčića 6 u Križevcima bit će zadnja postaja naše dobitnice gdje će izabrati torbicu i haljinu među velikim izborom svečanih i casual modnih kombinacija odjeće, obuće te nakita i kožne galanterije.

Čestitamo Mirjani koju ćemo kontaktirati oko svih detalja, a kako će izgledati njen potpuni makeover pratite na vašem omiljenom portalu.

čitam...