9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jakšić: Koprivnica ima alternativu za zbrinjavanje otpada
J

Ne propustite

Iako su odnosi Grada Koprivnice i Regionalnog centra Piškornica daleko od idealnog i konačnog rješavanje nesuglasica i problema, u gradskoj upravi su sigurni da će Koprivničanci imati gdje odlagati otpad, a ulice – usprkos, crnim prognozama direktora Piškornice Mladena Jozinovića, neće biti zatrpane smećem.

Rekao je to zamjenik koprivničke gradonačelnice Mišel Jakšić, istaknuvši da Grad traži alternativu ukoliko s Piškornicom ne bude potpisan sporazum:

– Pa mi imamo alternativu ali ne bi bilo korektno s obzirom da pregovaramo i tražimo rješenja, zajedno s upravom Piškornice jer vjerujem da svi zajedno želimo da taj projekt profunkcionira i ide, da sad pričamo o nekim našim potencijalnim alternativama, idejama, pravnim mogućnostima jer svaki takav komentar ne vodi mirnom završetku pregovora i ne vodi k tome da projekt zaživi i funkcionira. Naš cilj je da profunkcionira.

A kako će doista biti, znat će se za vrlo kratko vrijeme.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Važno ulaganje

VELIKI PROJEKT Kreće realizacija prve geotermalne elektrane na sjeveru Hrvatske

Pisali smo prošle godine kako su nakon tri godine, Tvrtka Bukotermal u vlasništvu Varaždinske županije i Općine Mali Bukovec...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×