10.2 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nema ih na TV-u

Jakšić pisao Siniši Kovačiću kako smatra da nas premalo prate
J

Ne propustite

Dodao je kako je grad Koprivnica spreman dati svoj doprinos ukoliko se uvaži prijedlog za otvaranjem dopisništva u našem gradu, a spomenuo je i moguću suradnju Sveučilišta Sjever i potencijalnog dopisništva, gdje bi studenti novinarstva mogli učiti i napredovati.

Gradski šef Mišel Jakšić dopisom se požalio HRT-u da premalo prate njihov rad. Konkretno, uputio je na nedostatak HRT dopisništva u Koprivnici, što je poslao v.d. ravnatelju HRT-a Siniši Kovačiću.

Kako je došlo do ponovnog otvaranja dopisništava u Vukovaru i Metkoviću, Jakšić je htio ukazati kako je ukidanjem dopisništva u Koprivnici prije dvije godine prekinuta dvadesetogodišnja tradicija profesionalnog izvještavanja djelatnika HRT dopisništva iz Koprivnice, a to je stanovnike Koprivničko-križevačke županije zasigurno stavilo u nepovoljan položaj.

Jakšić smatra kako djelatnici HRT-a, koji trenutno samostalno na terenu prate događanja u županiji, svoj posao obavljaju izuzetno profesionalno, ali zbog činjenice da sav posao moraju obavljati sami ne mogu zadržati fokus i dovoljno kvalitetno popratiti sve što bi trebalo biti popraćeno.

Dodao je kako je grad Koprivnica spreman dati svoj doprinos ukoliko se uvaži prijedlog za otvaranjem dopisništva, a spomenuo je i moguću suradnju Sveučilišta Sjever i potencijalnog dopisništva, gdje bi studenti novinarstva mogli učiti i napredovati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Naše bogatstvo

[FOTO] IZVRSNA VIJEST Peteranski bijeli vez „file“ zaštićen kao trajno kulturno nematerijalno dobro

Sjajna vijest dolazi iz Općine Peteranec. Naime, peteranski bijeli vez "file" zaštićen je kao trajno kulturno nematerijalno dobro. Peteranski bijeli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×