21.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Sastanak prije nove školske godine

Jakšić i ravnatelji osnovnih škola raspravljali o aktualnim školskim temama
J

Ne propustite

I ove godine nastavljamo, s malo izmijenjenim, usudio bih reći na bolje, modelom sufinanciranja udžbenika za osnovnoškolce, rekao je Mišel Jakšić.

Bliži se prvi dan nove školske godine, a upravo to je bila tema sastanka između ravnatelja koprivničkih osnovnih škola i zamjenika koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišela Jakšića.

Na sastanku su im se pridružili Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika, i Darko Ledinski, pročelnik Upravnog odjela društvenih djelatnosti i europskih poslove.

– I ove godine nastavljamo, s malo izmijenjenim, usudio bih reći na bolje, modelom sufinanciranja udžbenika za osnovnoškolce. Također, učenike će u školama dočekati komplet bilježnica – rekao je na sastanku Jakšić.

Ravnatelji su iznijeli svoje ideje i prijedloge vezano uz provođenje nastavnog programa, ali i dodatnih nastavnih aktivnosti u suradnji s Gradom. Tema razgovora bila je i nova oprema koju su škole dobile koja bi trebala unaprijediti nastavni proces. Također, raspravljalo se i o Europskom tjednu kretanja, koji se kao i svake godine održava od 16. do 22. rujna, u kojemu veliku ulogu imaju upravo učenici osnovnih škola.

– Želimo ove godine uvesti više novih aktivnosti, ali prije svega u suradnji s nastavnicima. Svjesni smo da je riječ o dodatnim zadacima, koji se moraju obaviti i upravo zato želimo da program bude prilagođen potrebama i interesima učenika i učitelja kako bi svi zajedno bili zadovoljniji u provođenju istog – istaknuo je Darko Ledinski.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bi dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×