24.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TRADICIJA

FOTO Janči i Lacković djelatnicama Grada, gradskih ustanova i javnih službi dijelili ruže i čestitali Dan žena
F

Đurđevac je prepoznat kao grad koji posebno cijeni žene

Ne propustite

Gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković čestitaju Međunarodni dan žena svim stanovnicama Grada Đurđevca i prigradskih naselja te zahvaljuju svim ženama koje kroz svoj rad doprinose razvoju našega grada.

Međunarodni dan žena obilježava se kao dan borbe za izjednačavanje rodne ravnopravnosti te ukazivanje na važnost žena u društvu po čemu je Đurđevac prepoznat i kao grad koji posebno cijeni žene s obzirom na to da od četiri upravna odjela u gradskoj upravi tri vode žene, od pet gradskih ustanova na čelu su tri žene dok su od četiri gradske tvrtke dvije žene na rukovodećoj poziciji.

U povodu obilježavanja Dana žena, gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća obišli su sve gradske ustanove te tom prigodom čestitali Dan žena i podijelili crvene ruže zaposlenicama gradskih ustanova, a ruže su uz čestitke dijelili i ispred Dječjeg vrtića Maslačak te na Trgu sv. Jurja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Intervencija

Nema odmora za vatrogasce, zapalila se klijet kraj Đurđevca, spašavali su što se moglo

Đurđevački vatrogasci danas imaju pune ruke posla, idu s intervencije na intervenciju. Kao što smo pisali, gasili su plovni bager...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×