4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RADNI SASTANAK

Janči ugostio zamjenika župana i načelnike, pao dogovor, surađivat će na projektima financiranim europskim novcima
J

Godina koja je pred nama biti će radna i efektivna, a prvi su se dogovori već postigli

Ne propustite

Godina koja je pred nama biti će radna i efektivna, može se zaključiti na račun jučer održanog radnog sastanka održanog u prostorima đurđevačke gradske uprave gdje su pali i neki konkretni dogovori.

- Oglas -

Đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči ugostio je u svojim prostorima predstavnike jedinica lokalne samouprave kako bi dogovorili i uskladili se oko ovogodišnjih aktivnosti i zajedničkih nastupa u pojedinim situacijama, a razgovaralo se prvenstveno o suradnji na temu EU natječaja koji su u najavi te o pripremi novih projekata.

Ovom je prilikom između Grada Đurđevca, Koprivničko-križevačke županije te općina dogovorena suradnja na pojedinim projektima koji su u pripremi za prijavu na nadolazeće natječaje.

Sastanku su uz gradonačelnika Jančija prisustvovali saborski zastupnik i načelnik Općine Kalinovac Darko Sobota, zamjenik župana Koprivničko- križevačke županije Ratimir Ljubić, načelnik Općine Ferdinandovac Vjekoslav Maletić, načelnik Gole Stjepan Milinković, ispred Kloštra Podravskog Siniša Pavlović, Zdravko Ivančan iz Molvi, Zdravko Brljek u ime Novigrada Podravskog, načelnik Općine Novo Virje Mirko Remetović, Podravskih Sesveta Mladen Sitek te Virja Mirko Perok.

- Oglas -

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZONA KOPRIVNIČKI IVANEC

Pored Danice ‘niče’ polje solarnih panela, prije dvije godine kupila ga je tvrtka iz Vinkovaca, pitali smo ih u kojoj je fazi izgradnja i...

Prije desetak dana pisali smo o tvrtki iz Koprivničkih Bregi, koja je u Poduzetničkoj zoni Koprivnički Ivanec kupila jedno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti