15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RADNI SASTANAK

Janči ugostio zamjenika župana i načelnike, pao dogovor, surađivat će na projektima financiranim europskim novcima
J

Godina koja je pred nama biti će radna i efektivna, a prvi su se dogovori već postigli

Ne propustite

Godina koja je pred nama biti će radna i efektivna, može se zaključiti na račun jučer održanog radnog sastanka održanog u prostorima đurđevačke gradske uprave gdje su pali i neki konkretni dogovori.

Đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči ugostio je u svojim prostorima predstavnike jedinica lokalne samouprave kako bi dogovorili i uskladili se oko ovogodišnjih aktivnosti i zajedničkih nastupa u pojedinim situacijama, a razgovaralo se prvenstveno o suradnji na temu EU natječaja koji su u najavi te o pripremi novih projekata.

Ovom je prilikom između Grada Đurđevca, Koprivničko-križevačke županije te općina dogovorena suradnja na pojedinim projektima koji su u pripremi za prijavu na nadolazeće natječaje.

Sastanku su uz gradonačelnika Jančija prisustvovali saborski zastupnik i načelnik Općine Kalinovac Darko Sobota, zamjenik župana Koprivničko- križevačke županije Ratimir Ljubić, načelnik Općine Ferdinandovac Vjekoslav Maletić, načelnik Gole Stjepan Milinković, ispred Kloštra Podravskog Siniša Pavlović, Zdravko Ivančan iz Molvi, Zdravko Brljek u ime Novigrada Podravskog, načelnik Općine Novo Virje Mirko Remetović, Podravskih Sesveta Mladen Sitek te Virja Mirko Perok.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×