17.9 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jasmina Ranilović nova direktorica Podravkinog sektora Istraživanje i razvoj
J

Ne propustite

Na međunarodni natječaj za posao direktora Istraživanja i razvoja Podravka Grupe  javilo se pedesetak kompetentnih kandidata, većim dijelom eksternih, ali i doktora znanosti zaposlenih u okviru grupe Podravka. Za novu direktoricu izabrana je Podravkina djelatnica dr.sc. Jasmina Ranilović, doznajemo iz Podravkinih Korporativnih komunikacija.

Podsjetimo, sektor Istraživanje i razvoj formiran je u ožujku ove godine u okviru poslovnog područja Prehrane i pića. Objedinio je nekoliko organizacijskih cjelina, nakon čega je raspisan i natječaj za direktora.

Jasmina Ranilović titulu doktorice znanosti stekla je 2008. godine na području nutricionizma. U Podravki radi od 1993., a od 2006. je direktorica Kontrole kvalitete. Od 2008. godine radi i kao vanjski predavač Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prometna nesreća

Vozačica (20) jurila i izgubila kontrolu, zabila se u stablo. Putnica u bolnici, moguće su teške ozljede

Mlada putnica stradala je jučer u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 21 sat. Kako navodi policija, 20-godišnjakinja je vozila...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×