9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Čeka se potvrda

JAVNA PRIZNANJA Predloženi ovogodišnji dobitnici, među njima planinari, Zvonko Hleb Dok i Čipkarice
J

Priznanja će se dobitnicima uručiti na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Križevaca povodom obilježavanja Dana Grada Križevaca.

Ne propustite

Vijećnici križevačkog Gradskog vijeća sljedećeg će tjedna, odnosno 28. veljače, raspravljati o donošenju Odluke o dodjeli Priznanja Grada Križevaca u 2024. godini. Javna priznanja planiraju se dodijeliti kao Plakete Grada Križevaca, Priznanja Grada Križevaca, Plakete u vatrogastvu Grada Križevaca i Priznanja u vatrogastvu Grada Križevaca.

Tako je za Plaketu Grada Križevaca nominirano Planinarsko društvo Kalnik Križevci i to povodom 100-te obljetnice uspješnog rada i djelovanja na unapređenju i razvoju planinarstva, promicanju tjelesne kulture, rekreacije, zdravlja i zaštite planinske prirode.

U istoj kategoriji predlaže se i dodjela priznanja Tomislavi Tomac Topolovec i to za predan i nesebičan dugogodišnji rad u promociji i popularizaciji lutkarske umjetnosti te edukaciji novih naraštaja križevačkih lutkara.

Za dodjelu Priznanja Grada Križevaca predložen je Mario Komazin iz Križevaca za postignute višegodišnje uzorne uspjehe u radu i promociju Grada Križevaca, dok se za isto priznanje predlažu i Čipkarice dnevnog boravka Gradskog društva Crvenog križa Križevci. Njihovo se priznanje predlaže povodom desete obljetnice početka izrade čunčane čipke i nesebičan humanitarni rad.

Križevčanima dobro poznati Dok, fizioterapeut Zvonko Hleb, predlaže se za dodjelu Priznanja Grada Križevaca i to za dugogodišnji predan rad u sportu i zdravstvenu brigu za križevačke sportaše.

Plaketa u vatrogastvu predložena je za dodjelu DVD-u Križevci i to za 150. obljetnicu uspješnog i kontinuiranog rada na zaštiti od požara i čuvanju imovine, dok se Priznanje u vatrogastvu predlaže za dodjelu DVD-u Lemeš Ravenski za 70. obljetnicu uspješnog i kontinuiranog rada na zaštiti od požara i čuvanju imovine.

Javna priznanja će se dobitnicima uručiti na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Križevaca povodom obilježavanja Dana Grada Križevaca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dom kulture

FOTO Ljubitelji umjetnosti minijaturnog drveća došli su na svoje, pogledajte izložbu

U Domu kulture U Đurđevcu može se razgledati izložba 30 patuljastih, većinom autohtonih vrsta drveća, koje je u sklopu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×