6.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Javna tribina ‘Kako do uspješnijeg upravljanja državnom imovinom?’ u Đurđevcu
J

Ne propustite

Pozivamo Vas na javnu tribinu pod nazivom „Kako do uspješnijeg upravljanja državnom imovinom?”, čiji su organizatori Županijska organizacija HNS-a Koprivničko-križevačke županije te Podružnica HNS-a Đurđevac.

Gost tribine bit će Milorad Batinić, predsjednik Kluba zastupnika HNS-a u Hrvatskom saboru, član Predsjedništva HNS-a, potpredsjednik Sabora te gradonačelnik Grada Ivanca.

Batinić će govoriti o postojećem modelu upravljanja državnom imovinom, zatim o njegovim nedostacima, a osvrnut će se i na Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske, čiji je HNS predlagatelj, po kojem bi se imovina koja nije u funkciji niti je od osobitog interesa za državu darovala JLS-ima.

Javna tribina će se održati u ponedjeljak, 25. svibnja 2015. u Velikoj vijećnici Grada Đurđevca (Basaričekova 10), s početkom u 18.30 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ruho naše, najljepše II

FOTO Raskošna revija narodnih nošnji napunila Dom mladih i pokazala najbolje od kulturne baštine

Revija narodne nošnje „Ruho naše, najljepše II“ jučer je krasila koprivnički Dom mladih. Reviju je organizirao Folklorni ansambl „Koprivnica“ pod...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×