11.7 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Javni poziv ženama za kandidiranje na Festival žena iz ruralnih područja
J

Ne propustite

Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova poziva žene da se kandidiraju za sudjelovanje na Festivalu žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije.

Sudjelovati mogu sve žene, bez obzira čime se bave: vrtlarstvom, vinogradarstvom, poljoprivredom i stočarstvom, ali i one koje nemaju ni obradivu zemlju ni stoku, koje su domaćice ili su zaposlene ili imaju vlastitu firmu ili obrt. PZRS želi uključiti što veći broj žena i pokazati različitost života današnjih žena u ruralnim područjima. Bitna je njihova svestranost i kreativnost s posebnim naglaskom na njegovanje tradicije, kulturne baštine, izričaja i običaja Podravine i Prigorja. Važno je da žele sudjelovati na Festivalu te iskoristiti priliku za pojedinačnu prezentaciju, a to su ujedno i najvažniji kriteriji.

Žene se mogu prijaviti-kandidirati najkasnije do 6. rujna 2015. godine telefonskim pozivom u Odsjek za poslove Županijske skupštine i župana na telefon 658-252 ili predsjednici PZRS Verici Rupčić na broj 091-7394-021, koja će im dati detaljne upute.

Svoj životopis mogu uputiti poštom na adresu Županije, A.Nemčića 5, Koprivnica ili e-mailom na adresuverica.rupcic@gmail.com.

Završna priredba Festivala žena iz ruralnih područja Koprivničko – križevačke županije održati će se 10. listopada u Goli.

Cilj ovog projekta je umrežavanje žena radi unapređivanja položaja žene u ruralnom prostoru, razmjene iskustava, znanja i vještina te afirmacije žena u cilju podizanja kvalitete življenja u ruralnim područjima, očuvanje obitelji i kulturne baštine, održavanja, stvaranja i promicanja vrijednosti života i rada u ruralnim područjima. Dosadašnja iskustva govore u prilog zadovoljstvu žena, koje su sudjelovale uz doživljaj posebnog iskustva uz druženja, poslovne kontakte i stvaranje prijateljskih veza.

Koprivničko – križevačka županija je osigurala financijska sredstva za pokriće dijela troškova kandidatkinjama na Festivalu.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

KOLUMNA

Postizborna matematika i što ćemo od svega toga mi zapravo imati

Živ, živ, živ, nitko nije kriv. A svi su pobjednici. U kratkim bi se crtama upravo tako mogla opjevati još...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×