15.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Javni radovi/Zaposleno 70-ak građana
J

Ne propustite

Građani Koprivnice koji su u evidencijama nezaposlenih duže od 36 mjeseci ponovo su dobili priliku za privremeno zapošljavanje u koprivničkoj gradskoj upravi, gradskim ustanovma i poduzećima te udrugama.

Prvih sedamdesetak od za ovu godinu planiranih 140 osoba potpisalo je ugovore o radu, čime je Koprivnica ponovo vodeća po provođenju javnih radova u Koprivničko-križevačkoj županiji.
Jedna od osoba koja je dobila posao preko programa Javnih radova u Udruzi osoba s invaliditetom Bolje sutra Grada Koprivnice Nataša Friščić iznimno je zadovoljna što je dobila priliku da radi.
– Za mene ovaj posao znači na neki način i slobodu, a na drugi način osjećaj koristi ovom društvu. Činjenica je da radim poslove za osobe s invaliditetom, i to i jest nekako moje područje, jer sam i sama osoba s invaliditetom tako da me to raduje – rekla je Friščić.
Svi angažirani radit će jednostavne poslove te u skladu s tim i dobivati minimalnu plaću koja se računa na bazi bruto plaće od 2.814,00 kuna. Radni će im odnos trajati do 6 mjeseci, s tim da osobama s invaliditetom može trajati i do godinu dana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jednostavno je

Kako se riješiti muha koje vam ulaze kroz prozore? Ovaj trik mnogi su proglasili genijalnim

Većina nas veseli se ljetu, no ono što nije tako ugodno su dosadne muhe. Kako se riješiti muha koje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×