15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Rasco traži nove stipendiste

Jedan od vodećih europskih proizvođača komunalne opreme studentima nudi 3000 kuna mjesečno
J

Rasco je upravo otvorio novi natječaj za dodjelu stipendija za studente strojarskih i elektrotehničkih fakulteta, naročito onih koji dolaze iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko podravske županije.

Ne propustite

Kako izgleda proces proizvodnje nekog vozila, studenti mogu vidjeti iz prve ruke u Rascovoj tvornici u Kalinovcu koja proizvodi više od 80 vrsta vozila za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz njihovih proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe zbog čega su uvijek u potrazi za mladim talentima, novim znanjem i svježim perspektivama u tehnologiji.

Tvrtka više od 20 godina stipendira studente koji imaju priliku raditi s visokim tehnologijama i digitaliziranom proizvodnjom. Uz nadzor njihovih iskusnih inženjera kao mentora, stipendisti rade na najnovijim projektima te po završetku obrazovanja imaju osiguran posao. Suradnja s obrazovnim institucijama prepoznata je i od strane udruge eStudent koja im je ove godine dodijelila nagradu Zlatni indeks za izniman trud u usavršavanju studenata te kontinuirani angažman u akademskoj zajednici.

Rasco je upravo otvorio novi natječaj za dodjelu stipendija za studente strojarskih i elektrotehničkih fakulteta, naročito onih koji dolaze iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko podravske županije. Svoje životopise, motivacijska pisma i prijepise ocjena studenti mogu slati na stipendija@rasco.hr ili putem LINKA. Rasco stipendija iznosi do 3.000,00 kuna mjesečno.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×