Rasco traži nove stipendiste

Jedan od vodećih europskih proizvođača komunalne opreme studentima nudi 3000 kuna mjesečno

Rasco je upravo otvorio novi natječaj za dodjelu stipendija za studente strojarskih i elektrotehničkih fakulteta, naročito onih koji dolaze iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko podravske županije.

14:41h
0
Rasco Lynx Charge
Foto: Ivan Balija

Kako izgleda proces proizvodnje nekog vozila, studenti mogu vidjeti iz prve ruke u Rascovoj tvornici u Kalinovcu koja proizvodi više od 80 vrsta vozila za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz njihovih proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe zbog čega su uvijek u potrazi za mladim talentima, novim znanjem i svježim perspektivama u tehnologiji.

Tvrtka više od 20 godina stipendira studente koji imaju priliku raditi s visokim tehnologijama i digitaliziranom proizvodnjom. Uz nadzor njihovih iskusnih inženjera kao mentora, stipendisti rade na najnovijim projektima te po završetku obrazovanja imaju osiguran posao. Suradnja s obrazovnim institucijama prepoznata je i od strane udruge eStudent koja im je ove godine dodijelila nagradu Zlatni indeks za izniman trud u usavršavanju studenata te kontinuirani angažman u akademskoj zajednici.

Rasco je upravo otvorio novi natječaj za dodjelu stipendija za studente strojarskih i elektrotehničkih fakulteta, naročito onih koji dolaze iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko podravske županije. Svoje životopise, motivacijska pisma i prijepise ocjena studenti mogu slati na stipendija@rasco.hr ili putem LINKA. Rasco stipendija iznosi do 3.000,00 kuna mjesečno.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!
Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW