24.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jedanaest novih volontera na prijamu kod župana
J

Ne propustite

U srijedu, 10. prosinca 2014. godine u prostorijama Županije, župan Darko Koren zajedno sa zamjenikom Darkom Sobotom te pročelnicom Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine, župana i opće poslove Marinom Horvat Pavlic organizirao je prijam za volontere pripravnike.

Jedanaest pripravnika odnosno volontera radit će u Županiji dvanaest mjeseci i to u različitim stručnim područjima. Prema programu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Županija pripravnički staž bez zasnivanja radnog odnosa provodi od 2010. godine, a trenutno u županijskim Upravnim odjelima i ustanovama radi tridesetak volontera.

Tom je prilikom župan Koren rekao kako je Županija prepoznala potencijal mladih ljudi i kako im je, koristeći se ovom mjerom Vlade, odlučila pomoći da prebrode period do prvog zapošljavanja. Istaknuo je kako očekuje da će jedanaest novih volontera biti kvalitetna pomoć u radu u Županiji te im savjetovao da se aktivno uključe u rad i iskoriste ovo vrijeme za usvajanje novih znanja i vještina.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Druženje u Ljubljani

FOTO Županijski knjižničari sudjelovali na festivalu bibliobusa u Ljubljani

U Ljubljani je održano 22. međunarodno stručno savjetovanje pokretnih knjižnica i festival bibliobusa. Na ovom događanju sudjelovali su putujući knjižničari...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×