4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ja, trudnica

Jedna od najpopularnijih predstava Kerekesh teatra dolazi u Koprivnicu, provjerite gdje i kada
J

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti u Domoljubu radnim danom od 12 do 17 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 te na email kultura@pou-kop.hr

Ne propustite

Ja, trudnica, jedna od najpopularnijih kazališnih predstava Kereksh teatra, u kojoj glume Jan Kerekeš i Ana Begić Tahiri, ponovno dolazi u Koprivnici. Tijekom ljeta brojne je nasmijala na Šoderici, a ovaj put smijat ćemo se u koprivničkom Domoljubu.

Predstava igra 15. prosinca (srijeda) u 19.30 sati, a ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti u Domoljubu radnim danom od 12 do 17 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 te na email kultura@pou-kop.hr. Cijena za studente, umirovljenike, te za kupovinu šest ili više ulaznica iznosi 4o kuna.

– U ovoj komediji s trudovima čuti ćete jednu neobičnu ljubavnu priču koja počinje korištenjem testa za trudnoću, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz iznimno velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo u trenu postaje manje važno. Tu neosporivu činjenicu može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena – piše u pozivu.

Nema sumnje, nasmijat ćete se do suza!

 

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×