19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jedna od zgrada Kampusa uskoro postaje vrtić
J

Ne propustite

Problem nedostatka kapaciteta za smještaj djece u vrtić, Grad Koprivnica će riješiti preuređenjem jedne od zgrada u prostoru Kampusa.

Novi objekt zvat će se Crvenkapica jer podsjeća na bakinu kućicu u šumi, rekao je gradonačelnik Zvonimir Mršić, istaknuvši da je danas definiran opseg potrebnih građevinskih radova. Iz zgrade je izmješteno sve ono što nije zdravo i što smeta, kako bi za koji dan mogli početi i konkretni građevinski radovi.

– Nadam se da ćemo moći pružiti priliku za još dvije jasličke grupe i dvije vrtićke grupe, čime bi sva djeca čija su oba roditelja zaposlena dobila priliku ići u vrtić, a isto tako i dio djece čiji je jedan roditelj nezaposlen.

Novi vrtićki objekt bit će spreman prihvatiti djecu, njih 82, početkom rujna, rekao je gradonačelnik Mršić, istaknuvši da će osim preuređenja i opremanja objekta grad financirati i plaće za još najmanje šest djelatnika – spremačice i kuharice, te četiri odgajateljice.

– Na Zavodu za zapošljavanje trenutno u Koprivnici nema ni jedne odgajateljice, no dvije su upravo diplomirale pa će dobiti priliku raditi – zaključio je Mršić.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Roadpol

KOPRIVNICA Gotovo svaki deseti vozač vozi pod utjecajem alkohola, rekorder biciklist u pola bijela dana s 3,41 promila

Kao što je i najavila koprivničko-križevačka policija, u proteklih tjedan dana obavili su pojačani nadzor u prometu u sklopu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×