Teška nesreća

Jedva punoljetni mladić pijan autom zabio komunalnog radnika u kamion s otpadom

09:19h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Prvo je prednjim dijelom vozila udario u radnika koji je skupljao komunalni otpad, a koji se nalazio iza službenog teretnog vozila. “Pokupio” je radnika i potom je zajedno s njim na automobilu udario u kamion sa smećem.

Jučer se oko 8.15 sati u Kloštru Podravskom dogodila bizarna prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen komunalni radnik pri obavljanju svog posla.

Naime, u Ulici Pridvorje vozeći Passat koprivničkih tablica u smjeru Podravskih Sesveta, jedva punoljetni pijani mladić zbog neprilagođene brzine nije uspio pravovremeno stati. Uslijed toga je na istočnoj prometnoj traci prvo prednjim dijelom vozila udario u 45-godišnjeg radnika koji je skupljao komunalni otpad, a koji se nalazio iza službenog teretnog vozila. “Pokupio” je radnika i potom je zajedno s njim na automobilu udario u kamion sa smećem, pri čemu je radnik teško ozlijeđen.

18-godišnji vozač bio je pod utjecajem alkohola od 2,18 promila, smješten je u posebne prostorije policije do otriježnjenja te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

čitam...