14.6 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jelena Poljak i Ahat opet prvi u Zagrebu, Tomislav Kavur i Demi drugi u Varaždinu
J

Ne propustite

Iza Galop teama je treći za redom natjecateljski vikend u rujnu. Ovog puta «galopovci» su se natjecali na dvije lokacije- Jelena Poljak na turniru u dresurnom jahanju u Zagrebu, a Marko Papac i Tomislav Kavur na turniru u preponskom jahanju u Varaždinu.

Naime, zahvaljujući visokom bodovnom postotku na zadnja dva turnira, Jelena Poljak i Ahat dobili su pravo sudjelovanja na IX. FEI World dressage challenge-u koji se održavao u Zagrebu u organizaciji Purgerskog konjičkog kluba i Konjičkog kluba Breza. Nastupili su na preliminary- adults utakmici i osvojili prvo mjesto s bodovnim postotkom od 63,71 %.

Turnir je bio specifičan i po tome što mu je uslijedio i video- session gdje su FEI suci analizirali nastup svakog jahača, a sljedećeg dana isti suci održali su i trening s plasiranim natjecateljskim parovima. Jelena se nakon par godina izbivanja vratila na natjecanja, a Ahatu je ovo prva natjecateljska sezona u dresuri pa tim više njihovi rezultati u zadnja tri tjedna (jedno drugo i dva prva mjesta) dobivaju na važnosti.

Za to su vrijeme Marko Papac i Tomislav Kavur nastupali na turniru u preponskom jahanju kojeg je organizirao Konjički klub Varaždin 95. Tomislav Kavur i Cortesia završili su utakmicu na visini prepona 110 cm s 4 kaznena boda zbog jedne rušene prepone, a Marko Papac i King s 12 kaznenih bodova budući da su rušili tri prepone. Tomislav Kavur i petogodišnja Demi završili su utakmici visine 110 cm za mlade konje bez kaznenih bodova i plasirali se na drugo mjesto. Tomislav je s oba grla- Cortesiom i Demi nastupio na utakmici «rastuće poteškoće» visine 120 cm, a bolji rezultat ostvario je s Demi zauzevši četvrto mjesto.

U Galop teamu zadovoljni su ostvarenim uspjesima pri kraju sezone koju namjeravaju finalizirati sljedeći vikend na Prvenstvu za mlade konje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nismo baš "tako" dobri

Gospodarstvo u našoj županiji je zapravo – osrednje, jedino prosječna plaća radnika ulazi u top 10!

Podravka, Radnik, Carlsberg, Hartmann i još nekoliko većih kompanija "kičma" su županijskog gopspodarstva. No, što zapravo govore podaci poslovanja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×