18.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
javni poziv traje

Još dvije mlade obitelji kupuju kuću u Općini Hlebine, potpisani ugovori o sufinanciranju
J

U trećem kvartalu ove godine zaprimljene su tri prijave od kojih su dvije ispunjavale kriterije za dodjelu sredstava i ostvarile pravo na sufinanciranje u iznosu od 4000 eura

Ne propustite

Općina Hlebine nastavlja sa sufinanciranjem kupnje kuća mladim obiteljima koje žele živjeti na području općine.

Projekt je to koji se provodi s ciljem rješavanja stambene problematike, naseljavanja mladih i mladih obitelji te sprječavanja iseljavanja s područja općine Hlebine.

Od 2018. godine kada se krenulo s mjerama poticanja kupnje, gradnje ili dogradnje stambenog objekta mladim obiteljima sklopljeno je ukupno 37 ugovora.

Tako su i ovih dana u vijećnici ugovore potpisali načelnica Božica Trnski i dvije mlade obitelji, sada slijedi kupnja kuće, a Općina pomaže s 4000 eura.

Podsjetimo, Javni poziv traje do kraja 2023. godine pa tako mlade obitelju i dalje mogu nastaviti s prijavama i povlačenjem sredstava.

U trećem kvartalu ove godine zaprimljene su tri prijave od kojih su dvije ispunjavale kriterije za dodjelu sredstava i ostvarile pravo na sufinanciranje u iznosu od 4000 eura.

Više detalja možete pronaći OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U susjedstvu

UPRAVO Muškarac nožem na smrt izbo starijeg, ženu razrezao, u bolnici je

​Kako upravo doznajemo, danas  oko 17.25 sati dogodilo se strašno ubojstvo. Naime, policija navodi kako se ubojstvo dogodilo u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×