Suludo

JOŠ JEDAN NAPAD Muškarac u vlastitom dvorištu udario policijsku službenicu, policija ga silom savladala

Kad su se policijski službenici po završetku postupanja uputili prema službenom vozilu, navedeni je prišao policijskoj službenici s leđa.

12:28h
0
Prometna nesreća - raskrižje Varaždinske i Čakovečke Koprivnica // Foto: Mario Kos
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Čini se da je jučer nešto čudno bilo u zraku jer su se dogodila dva odvojena napada na policajke. O jednom u Koprivnici smo već pisali, a vrlo sličan slučaj dogodio se i u Ludbregu.

Tamo je 30-godišnjak jučer oko 17.20 u dvorištu svoje kuće u Ludbregu napao policijsku službenicu Policijske postaje Ludbreg.

Policijska je službenica u sklopu policijske ophodnje intervenirala zbog 30-godišnjaka koji je bio pod jakim utjecajem alkohola. Kad su se policijski službenici po završetku postupanja uputili prema službenom vozilu, navedeni je prišao policijskoj službenici s leđa, te je otvorenom šakom udario u desno rame, a nakon što se ista okrenula, pokušao je ponovno udariti rukom. U tome su ga drugi policajci spriječili te su ga silom savladali.

Policijskoj je službenici medicinska pomoć pružena po ekipi Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Muškarac će uz kaznenu prijavu izaći pred pritvorskog nadzornika Policijske uprave varaždinske.

čitam...