6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nema računice

Još jedno podravsko komunalno poduzeće odustaje od opskrbe plinom, korisnici usmjereni prema Gradskoj plinari Zagreb
J

S posljednjim danom rujna raskidaju sve ugovore, a mještani se automatski preusmjeravaju na novog opskrbljivača

Ne propustite

Najavljeno poskupljenje i nikad više cijene plina natjerale su još jedno podravsko komunalno poduzeće da odustane od isporuke plina prema korisnicima. Ovaj put riječ je Komunalnom Pitomača, iz kojeg su jučer kupcima poslali obavijest.

Navode da će s posljednjim danom rujna raskinuti sve ugovore u registru obračunskih mjernih mjesta, no za mještane nema panike jer je HERA na sjednici održanoj 23. rujna donijela Odluku o početku pružanja javne usluge opskrbe plinom krajnjim kupcima, kojima prestaje ugovor o opskrbi plinom. Početak pružanja usluge provest će se automatski.

– Nije potrebno slati obrasce za promjenu opskrbljivača Komunalno Pitomača d.o.o. prema opskrbljivaču u javnoj usluzi Gradskoj plinari Zagreb-opskrba d.o.o., nego će to opskrbljivači rješavati između sebe automatski. Svi naši kupci će postati kupci Gradske plinare Zagreb-opskrba d.o.o. od 1. listopada. Na ovaj način će svim kupcima biti zajamčena sadašnja cijena plina do kraja ogrjevne sezone tj. do 31. ožujka 2023. godine – stoji u obavijesti.

Dakle, i mještani Pitomače, odnosno korisnici koju su se dosad plinom opskrbljivali putem Komunalnog Pitomača, prelaze na Gradsku plinaru Zagreb, baš kao i Koprivnica, odnosno Križevci. U Đurđevcu je, podsjetimo, javni opskrbljivač E.ON, kojima građanima garantira najnižu cijenu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

molve

Stomatologinja Slavica Zlatka odlazi u mirovinu, posjetili je načelnik Ivančan i ravnateljica Mirjana Hanžeković

Stomatologinja Slavica Zlatka koja dugi niz godina radi u ordinaciji dentalne medicine u Molvama ove godine odlazi u mirovinu. Stoga...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti