24 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
škola mentalne aritmetike

Još stignete svoje dijete upisati u školu Malac genijalac i dati mu najbolji trening, onaj za mozak!
J

U školici Malac Genijalac Koprivnica već se na veliko radi i uči, ali još se stigne sve nadoknaditi. Slobodni ste doći na ogledni sat i vidjeti kako mi to radimo.

Ne propustite

I vaše dijete može računati poput računala. Bitna je tehnika, ne talent!

U školici Malac Genijalac Koprivnica već se na veliko radi i uči, ali još se stigne sve nadoknaditi. Slobodni ste doći na ogledni sat i vidjeti kako mi to radimo.

Naše dvije master učiteljice mentalne aritmetike Ivana Logar-Eršeg i Kristina Kovač inače magistra primarnog obrazovanja, te magisrta odnosa s javnošću i prvostupnica hrvatskog jezika i književnosti čekaju svoje nove Malce Genijalce!

Naime, upisi traju do kraja rujna te je ovo idealno vrijeme da se odlučite dati svojem djetetu najbolji trening, onaj za mozak!

U našoj školici nudimo dva programa:

MENTALNA ARITMETIKA

Riječ je o jedinstvenoj metodi uporabe drvene računaljke, takozvanog abaka, čijom se vizualizacijom postiže izvanredno brzo računanje, a uz njih i razvoj kognitivnih vještina i sposobnosti djece. Ono dirigiranje djece zapravo je vizualizirano računanje, upravo po metodi naučenoj tijekom svladavanja ovog programa.

Foto: Škola Malac genijalac u Koprivnici

Program je predviđen za djecu u dobi od 4 do 12 godina, zbog toga što u tom razdoblju najbolje uče, primaju, hvataju podražaje. Za usporedbu, kada bi odrasli i započeli s učenjem ovog programa, koliko god željeli zadiviti auditorij svojim novim sposobnostima, nikada neće u tome biti toliko brzi kao jedno dijete iz škole “Malac genijalac”.

NUMICON-dobar s matematikom

Još jedan od programa koji se provodi u školama Malac Genijalac je program ,,Numicon” za najmlađe polaznike od 3 do 6 godina. Numicon je didaktičko matematički sustav kreiran na sveučilištu Oxford, poznat širom svijeta, a 2015. godine proglašen je za najbolju svjetsku edukativnu matematičku metodu (Education Resources Awards (ERA)). Proces učenja i razumijevanja brojeva odvija se kroz dodir, sliku i igru te omogućuje djeci da razmišljaju matematički, pomoću konkretnih predmeta i govornog jezika u objašnjavanju pojmova. Kroz ciljanu numicon aktivnost dijete imajući konkretan primjer i oblik, bojanjem, crtanjem će se truditi da izražava sebe a kroz različite grafomotoričke vježbe razvijat će spremnost za pisanje.

Foto: Škola Malac genijalac u Koprivnici

Osim matematičkih sposobnosti, programi koji se provode u školama Malac Genijalac doprinose razvoju raznovrsnih kognitivnih sposobnosti kao što su: izuzetna koncentracija i pažnja, odlično pamćenje, razvijeni refleksi, analitičko i logičko razmišljanje, povećanje inteligencije, povećana kreativnost, povećano samopouzdanje, poboljšana mašta i sposobnost vizualizacije te sposobnost multitaskinga, što zaključno dovodi do boljeg općeg uspjeha u školi u svim predmetima.

Jesenski upisni rok je u tijeku.

Sve informacije možete pronaći na: www.malacgenijalac.hr i Facebook stranici: Malac Genijalac Koprivnica ili na broj 099/250-8042. Prostor se nalazi na Varaždinskoj cesti 15a. Svi se veselimo novim Malcima Genijalcima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prometna

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Težak sudar motociklista i automobila na Varaždinskoj, hitna i policija na mjestu nesreće

Maloprije se dogodila prometna nesreća na Varaždinskoj cesti u Koprivnici. Kako doznajemo, došlo je do sudara između motociklista i automobila....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×