14.1 C
Koprivnica
Srijeda, 12. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kratkoročno nije dugoročno

Još uvijek imate zimske gume? Stručnjaci rekli svoje o jeftinim ljetnim pneumaticima. Razmislite dobro!
J

Sve više vozača i vozačica umjesto ljetnih i/ili zimskih bira cjelogodišnje gume. Koliko su one pouzdane i dobre prosudite sami. 

Ne propustite

Jedan ili jedna ste od onih koji još uvijek vozite na zimskim pneumaticima? Niste jedini, na našim prometnicama može se vidjeti mnogo vozila čiji vozači ili nisu stigli, ne znaju što odabrati za ljeto ili pak misle da će ih i one poslužiti u vrućim danima koji dolaze.

Kako ne bismo skrenuli s teme, jer jasno je da zimska guma sama po sebi nije za ljeto – stručnjaci su se javili i upozorili one koji su pred kupnjom povoljnih ljetnih guma. Posebno onih iz Kine i njenih izvedenica široj javnosti nepoznatih brendova.

Ti stručnjaci su, naravno iz jednog od vodećih i poznatih brendova guma koje nećemo ovom prilikom oglašavati – no prenijet ćemo što su rekli:

motron mgzimske gume
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

– Kupcima je primamljiva njihova cijena, no s cijenom dolaze i troškovi. Većina kupaca zapravo ne zna da su upitne kvalitete i roka trajanja – navode i dodaju:

Činjenica jest da, barem u Hrvatskoj, razlika u ljetnim gumama poznatih brendova i onih nepoznatih bude i po 40 ili 50 eura po gumi što nije malo. Stručnjaci navode i kako nije bezveze pratiti oznake kvalitete guma i klase učinkovitosti.

Dodajmo i kako sve više vozača i vozačica umjesto ljetnih i/ili zimskih bira cjelogodišnje gume. Koliko su one pouzdane i dobre prosudite sami.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

intervju

Željko Grgačić: Pitomača će dobiti novi trg, a u planu je izgradnja nove škole, vrtića i doma za starije

Povodom Dana općine Pitomača razgovarali smo s načelnikom Željkom Grgačićem o brojnim projektima koje se provode u općini te...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×