15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Stiže još novca

Još uvijek ministrica Brnjac u županiju poslala 190.000 eura, gradit će se u Drnju, Hlebinama i Novom Virju
J

Sredstva su namijenjena za sufinanciranje gradnje, obnove, održavanja opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina u 2024. godini.

Ne propustite

Čini se još uvijek aktualna ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac danas je u Zagrebu našim općinama i Županiji uručila paket “pomoći” težak 190.000 eura. Sredstva su namijenjena za sufinanciranje gradnje, obnove, održavanja opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina u 2024. godini.

ministrica brnjac
Ministrica Brnjac s dožupanom i predstavnicima općina // Foto: Ministarstvo

Koprivničko-križevačka županija kandidirala je projekt igrališta OŠ Fran Koncelak Drnje za što je osigurala 88.716,75 eura. Općina Drnje je za projekt održavanje nogometnog igrališta i opremanje NK Tomislav Drnje osigurala 20.858,91 eura. Općina Novo Virje za građenje i opremanje sportskog igrališta dobila je 36.000 eura. Također, još 45.000 eura osigurala je i Općina Hlebine za projekt građenja i opremanja vanjskog vježbališta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDAN] Danas četiri dame slave svoj dan!

Rita je razgovorljiva, izravna, topla i autentična. Helena je harmonična, entuzijastična, liberalna, eminentna, nadarena i autentična. Jagoda je jednostavna, autentična, gipka,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×