HK PODRAVKA

Josip Benko ugrabio broncu u strašnoj konkurenciji zagrebačkog Božićnog turnira

Josipov mlađi brat Ivan nastupio je u kategoriji starijih dječaka do 42 kilograma. Iako je dvjema pobjedama otvorio natjecanje, Ivan je u polufinalu doživio poraz, a zatim predao borbu za treće mjesto radi ozljede.

10:00h
0
Foto: HK Podravka

Hrvački klub Podravka imao je tri predstavnika na posljednjem ovogodišnjem turnira kalendara Hrvatskog hrvačkog saveza. Riječ je o 28. međunarodnom Božićnom turniru u hrvanju grčko-rimskim načinom za dječake i kadete održanom u Zagrebu.

Josip Benko kao ulazno kadetsko godište u strašnoj konkurenciji do 71 kilograma ugrabio je broncu, upisavši tri pobjede i jedan poraz. Inače, nastup je izborio kao hrvač kadetske reprezentacije.

Josipov mlađi brat Ivan nastupio je u kategoriji starijih dječaka do 42 kilograma. Iako je dvjema pobjedama otvorio natjecanje, Ivan je u polufinalu doživio poraz, a zatim predao borbu za treće mjesto radi ozljede. U konačnici, pripalo mu je peto mjesto.

Među starijim dječacima do 65 kilograma hrvao je Ivan Adžaga. Jedna pobjeda i jedan poraz te nemogućnost prolaska kroz repasaž ostavile su ga bez plasmana.

čitam...