24 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nova tehnologija

JVP Koprivnica dobila novu opremu vrijednu više od šest tisuća eura, a koja će im olakšati rad, najavljena je i izgradnja posebnog centra
J

Ratimir Ljubić, načelnik Stožera županijske Civilne zaštite najavio je i skorašnju realizaciju projekta izgradnje centra u kojem će na jednom mjestu žurne službe dobiti prostor i opremu koja im je nužna za kvalitetno obavljanje posla

Ne propustite

Javna vatrogasna postrojba grada Koprivnice, uz JVP Đurđevac i Križevci dobila je novu opremu za tehničke intervencije vrijednu 6585 eura.

Spomenuta donacija došla je od Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije, a kroz županijska sredstva raspoređena za njihov rad. Inače, spomenuta oprema će olakšati rad koprivničkim profesionalnim vatrogascima, a radi se o Milwaukee kompletu koji se sastoji od kutne brusilice, bušaćeg čekića, recipročne pile, udarnog stezača te dva lista pile.

Opremu je zapovjednicima postrojbi predao župan Darko Koren sa suradnicima, a prisutni su bili Darko Palaš, predsjednik VZŽ-a, Zvonimir Habijan, zapovjednik VZŽ-a, te zapovjednici županijskih javnih vatrogasnih postrojbi.

Jasminka Jakupec, zapovjednica JVP-a Koprivnica, zahvalila je na opremi koja dolazi u postrojbu te će se koristiti prilikom tehničkih intervencija.

– JVP Koprivnica nastoji pratiti tempo s tehnologijama koje se koriste prilikom intervencija te stalno obnavljamo opremu i vozila tako da će ovaj set dobro doći i olakšati nam posao na terenu – rekla je zapovjednica Jakupec.

Ratimir Ljubić, načelnik Stožera županijske Civilne zaštite najavio je i skorašnju realizaciju projekta izgradnje centra u kojem će na jednom mjestu žurne službe dobiti prostor i opremu koja im je nužna za kvalitetno obavljanje posla. Centar će se graditi u kampusu gdje se sada nalaze skladišta županijske i gradske vatrogasne zajednice, a koja su premala za svu opremu koja je tamo smještena.

Foto: Sonja Markić, VZG Koprivnica
Foto: Sonja Markić, VZG Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

PROBLEMI U SUSTAVU

Porodiljne naknade kasne, majke bijesne: Ovo je dno dna, moramo od nečega živjeti, a rekli su nam da se snađemo

Veliki problemi nastali su u sustavu isplate porodiljnih naknada, koje velik broj korisnica nije dobilo te je trenutno nepoznato...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×