19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROMOCIJA NA KRAJEM SIJEČNJA

Kako ostati svjež u poslu saznajte kroz novo izdanje knjige Komunikacija od A do uprava, Koprivničanka Melita Pavlek jedna od četiri autorice
K

Predstavljanje novog izdanja TIM4PIN-a "KOMUNIKACIJA OD A DO UPRAVA – priručnik za komuniciranje u javnom i neprofitnom sektoru" autorica Mateje Jalušić, Melite Pavlek, Ive Pintauer Šmit i Vlatke Šelimber održat će se u četvrtak 30. siječnja.

Ne propustite

Predstavljanje novog izdanja TIM4PIN-a “KOMUNIKACIJA OD A DO UPRAVA – priručnik za komuniciranje u javnom i neprofitnom sektoru” autorica Mateje Jalušić, Melite Pavlek, Ive Pintauer Šmit i Vlatke Šelimber održat će se u četvrtak 30. siječnja.

Promocija knjige, u čijem je stvaranju sudjelovala i naša Melita Pavlek, održat će se u Zagrebu u prostorijama Knjižnice i čitaonice Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva ulica 5 od 18 sati.

Priručnik “Komunikacija od A do uprava” bi će predstavljen u obliku interaktivnog panela koji će u razgovoru s autoricama, pružiti dodatan uvid u komuniciranje u javnom i neprofitnom sektoru. Panel će moderirati Tin Bašić iz Lidera.

– Od osnovnih postulata komunikacije do praktičnih primjera, Priručnik je zamišljen kao savjetnik početnicima za lakši početak rada u ovom kompleksnom području, ali i kao podsjetnik profesionalcima kako ostati “svjež” u poslu – poručuju autori.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakav peh

NESREĆA Biciklist stradao u padu na nizbrdici, protiv njega će pokrenuti prekršajni postupak

Nesreća se dogodila jučer nedaleko od Sirove Katalene u kojoj je biciklist stradao, javlja policija. Oko 20 sati stradao je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×