Besplatne radionice za žene

Kako pokrenuti vlastiti posao

14:22h
0
Ilustracija
Ilustracija

Radionice će se održati u prostoru Županijske komore Koprivnica, Frankopanska 3, 27. listopada i 3. studenog s početkom u 11 sati.

Udruga ”HERA” u suradnji s Gospodarskom komorom, Županijskom komorom Koprivnica organizira dvije radionice u okviru projekta ”Aktivno za socijalnu sigurnost i jednake mogućnosti u svijetu rada”.

Radionice će se održati u prostoru Županijske komore Koprivnica 27. listopada i 3. studenog s početkom u 11 sati.

Ove besplatne radionice namijenjene su nezaposlenim ženama i ženama koje žele pokrenuti posao ili su ga tek pokrenule, a nedostaje im podrška i savjet, a teme su Kako upravljati ciljevima i preprekama, Kako uspješno komunicirati, Kako povećati samopouzdanje i Kako pokrenuti posao od kuće.

Projekt provodi CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje u partnerstvu s Udrugom žena HERA Križevci i Centrom za podršku i razvoj civilnog društva “DELFIN” i ima za cilj osnažiti partnerske organizacije za pružanje socijalnih u Gradu Zagrebu, Koprivničko križevačkoj županiji, Požeško slavonskoj županiji i Krapinsko zagorskoj županiji kroz edukaciju, osnaživanje, umrežavanje i promociju pružanja socijalnih usluga.

Sve zainteresirane osobe mogu se prijaviti putem e-maila na adresu info@udruga-hera.info ili pozivom na broj 271 335.