16.5 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Prema izlaznim anketama

Kako stoje podravsko-prigorski političari? Jakšića samo čudo može izbaciti iz sabora, Rajn, Kešer i Sobota su ‘na vagi’, Lackovića ankete ne vole
K

Prvi neslužbeni rezultati stižu oko 21 sat, kada će biti obrađeno 15 do 20 posto biračkih mjesta.

Ne propustite

Prema izlaznim anketama koje su objavljene u 19 sati, neki od podravsko-prigorskih političara mogu biti zadovoljni ako stanje ostane takvo.

Prije svih, tu je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić. Kao treći na listi Restart koalicije u II. izbornoj jedinici samo čudo bi ga moglo izbaciti iz saborske fotelje. Prema anketama, Restart osvaja pet mandata, a to je u njegovom slučaju i više nego dovoljno.

Njegov kolega na listi, križevački gradonačelnik Mario Rajn (HSS), na šestom je mjestu i prema izlaznim anketama, to za njega neće biti dovoljno za sabor.  Također, Mladen Kešer, koji je na listi mjesto iza Rajna, prema ovome isto tako ispada iz saborske utrke. Naravno, izborna noć još je duga tako da ga ne treba otpisati, kao ni Rajna.

HDZ osvaja mandat više od Restart koalicije u našoj izbornoj jedinici. Prema izlaznim anketama, Darko Sobota neće u sabor, kao ni 12. Sonja Celiščak. Naravno, ako tako i ostane, sve je podložno promjenama i pomicanju ako netko ispred njih dobije funkciju zbog koje ne može biti u saboru. Neslužbeno, lako bi se moglo dogoditi da barem jedan ispred Sobote ne ode u sabor.

Nezavisne liste Željka Lackovića prema ovim anketama nema u II. izbornoj jedinici, odnosno nisu osvojili mandat. Na njoj je na 14. mjestu i Branko Hrg.

Prvi neslužbeni rezultati stižu oko 21 sat, kada će biti obrađeno 15 do 20 posto biračkih mjesta.

Oko 21 sat se u Koprivnici u stožerima okupljaju članovi Restart koalicije, HDZ-a i Nezavisne liste Željka Lackovića, pratit ćemo ih sve, a vi pratite izbore na portalu ePodravina.hr!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nek' im je sretno!

[FOTO/VIDEO] LUDILO NA NORIJADI! Koprivnički maturanti imaju večer života, pogledajte feštu za pamćenje

Životu u školskim klupama je kraj, maturanti se opraštaju od života kakvog poznaju, a kako to bolje napraviti nego...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×