25.7 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SREĆOM, NEMA OZLIJEĐENIH

Kalnik umalo ‘progutao’ dvije planinarke koje su odsklizale sa staze, držeći se za stablo dočekale koprivničke HGSS-ovce
K

Prilikom uspona na vrh Vranilac sa sjeverne strane odsklizale su sa staze i zaustavile se na rubu dvadesetmetarske provalije držeći se za stablo

Ne propustite

Kalnik postaje sve popularnije odredište planinara i penjača, a samim time povećava se i rizik od ozljeda.

Kako doznajemo iz HGSS-a Koprivnica protekli su vikend spašavali dvije planinarke, koje su na Kalnik došle s još dvoje ljudi.

– Prilikom uspona na vrh Vranilac sa sjeverne strane odsklizale su sa staze i zaustavile se na rubu dvadesetmetarske provalije držeći se za stablo – rekli su.

Brzom intervencijom dvojice dežurnih spašavatelja planinarke su za 20 minuta izvučene na sigurno čime je izbjegnuta veća tragedija. Srećom, osim nekolika modrica većih ozljeda nije bilo.

Sa svojih 200-tinjak kilometara planinarskih staza i 220 smjerova za penjanje, prostor oko Kalnika  iz vikenda u vikend nadzire stanica Koprivnica, naravno kroz vikend dežurstva, a  kako bi u što kraćem vremenu mogli pomoći svima koji se na tom području nađu u nevolji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO Najprkač je onaj iz Koprivničkih Bregi, nagrađena i najbolja tacna i najljepši štand

Poznati su dobitnici nagrada na ovogodišnjoj Virovskoj prkačijadi. Najuređeniji štand ima Društvo žena Novigrad Podravski, dok su se nagradom za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×