8.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NEMA VIŠE BRZE VOŽNJE

Kamere za nadzor brzine stižu na dvije nove lokacije, pogledajte gdje će trebati smanjiti ‘gas’
K

Prema planu sa sastanka, jedna nadzorna kamera postavila bi se u Ulici Stjepana Radića u Budančevici, dok bi se druga postavila u Ulici kralja Tomislava u Kloštru Podravskom

Ne propustite

U prostorijama Općine Kloštar Podravski proteklog utorka održan je radnik sastanak na temu kamera za nadzor brzine kretanja na području Općine Kloštar Podravski.

Prema planu sa sastanka, jedna nadzorna kamera postavila bi se u Ulici Stjepana Radića u Budančevici, dok bi se druga postavila u Ulici kralja Tomislava u Kloštru Podravskom.

Na sastanku su sudjelovali Marijan Slaviček, načelnik Policijske postaje Đurđevac, Marijan Domović, zamjenik načelnika Policijske postaje, Veronika Šipek, policijska službenica za preventivu i sigurnost cestovnog prometa, Boris Bobonj, predstavnik HEP-a, pročelnica Martinčević, i Ivan Čupen.

– Vjerujemo da će postavljene kamere za nadzor brzine kretanja postići cilj prevencije i sprječavanja događanja prometnih nesreća s teškim i težim posljedicama a doprinijeti podizanju stanja sigurnosti prometa na cestama na području Općine Kloštar Podravski – poručili su iz Općine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćna presuda

Koprivničanac ostao paraliziran zbog posla, tužio šefa, a on zbog ovrhe prepisao nekretnine na svog sina

Nesretna je sudbina jednog Koprivničanca (podaci poznati redakciji op.a.) koji je teško stradao prije nešto više od deset godina...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×