oprez na cesti

Kamere za nadzor brzine u Cvetkovcu više nema, iz policije kažu da će i druge kamere biti premještene na nove lokacije

Iz policije su nam potvrdili da se kamera, zajedno s kućištem, premješta na novu lokaciju na državnim cestama na području županije.

14:15h
0
n
Foto: Facebook

Naši su nam čitatelji dojavili kako više nema kamere za nadzor brzine u Cvetkovcu.

Iz policije su nam potvrdili da se kamera, zajedno s kućištem, premješta na novu lokaciju na državnim cestama na području županije.

– Kako je poznato u Koprivničko-križevačkoj županiji postavljeno je 10 kućišta u kojima je pet kamera. Kamere se premještaju, dok prazna kućišta služe za prevenciju jer vozači ne znaju je li kamera tamo ili je nema – rekla nam je Dijana Žagar, policijska glasnogovornica.

Dodaje da trenutne pozicije nekih kamera neće tamo i ostati, već je cilj da se njihove lokacije mijenjaju, kako bi vozači bili na oprezu i smanjili gas.

Novu lokaciju kamere koja više nije u Cvetkovcu, nije nam željela otkriti.

Dosadašnje pozicije kamera za nadzor brzine u Koprivničko-križevačkoj županiji:

CVETKOVEC – D2, Varaždinska ulica kod broja 2, prema Ludbregu KOPRIVNICA – D2, Varaždinska cesta kod broja 2 GLOGOVAC – D2, Koprivnička ulica kod broja 8 NOVIGRAD PODRAVSKI – D2, Koprivnička ulica kod broja 146 BUDANČEVICA – D2, Ulica Vladimira Nazora kod broja 25 HAMPOVICA – D43, Ulica Simona Pandura kod broja 80 SVETI IVAN ŽABNO – D28, Ulica braće Radića kod broja 32-34 KENĐELOVEC – D28, kod broja 15 MAJUREC – D41, kod broja 129 REKA – D41, Ulica Stjepana Radića kod broja 28E