Veliko sučeljavanje

Kandidate za župana će nakon sučeljavanja na portalu ePodravina.hr analizirati stručnjaci Boris Beck i Nina Hrenić

Svoj dolazak potvrdila su nam sva četiri kandidata, aktualni župan Darko Koren (Mreža), SDP-ov Slavko Tucaković, te nezavisni Željko Lacković i Mladen Švaco.

13:11h
0
Boris Beck i Nina Hrenić // Foto: privatna arhiva

Kako smo već najavili, danas u 18 sati putem prijenosa uživo na portalu ePodravina.hr te putem Facebook stranice portala možete uživo pratiti veliko sučeljavanje kandidata za župana Koprivničko-križevačke županije.

Svoj dolazak potvrdila su nam sva četiri kandidata, aktualni župan Darko Koren (Mreža), SDP-ov Slavko Tucaković, te nezavisni Željko Lacković i Mladen Švaco.

Napominjemo da na sučeljavanje nije predviđen dolazak publike.

Kandidati za župana odgovarat će na pitanja o aktualnim županijskim temama, imat će pravo na jednu repliku po pitanju, a na kraju će kratko odgovoriti na neformalna blic pitanja.

Pitanja će se dotaknuti važnih tema koje se tiču Koprivničko-križevačke županije, od gospodarstva, zdravstva, školstva, Piškornice do turizma i sporta.

Kandidate te njihovu retoriku će nakon sučeljavanja, uživo u studiju sa psihološkog aspekta analizirati Nina Hrenić, prof. psihologije i psihoterapet, a na portalu ćete moći pročitati stručni osvrt Borisa Becka, doktora književnosti, novinara, prevoditelja, docenta na studiju novinarstva Sveučilišta Sjever.

Pozivamo sve naše čitatelja da se pridruže te na portalu ili Facebook profilu komentiraju njihove odgovore, bilo kritikom, bilo pohvalom.

Uskoro donosimo i sučeljavanje svih kandidata za gradonačelnike Koprivnice, Križevaca i Đurđevca koji već odgovaraju na postavljena pitanja, a njihove ćemo odgovore objaviti na portalu ePodravina.hr.

čitam...