13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Važna obavijest

Kao da prometni kaos nije dovoljan, u utorak će jedan dio građana Koprivnice i Sokolovca biti bez pitke vode
K

Za vrijeme trajanja radova opskrba pitkom vodom osigurat će se cisternom smještenom na parkiralištu ispred zgrade Komunalca, kod uprave Groblja, na adresi Varaždinska cesta 18, poručuju iz KC Voda

Ne propustite

Radovi na Aglomeraciji sve su nas izbacili iz kolotečine i poremetili nam svakodnevne puteve i kao da sam prometni kaos nije dovoljan, iz Koprivničkih voda stiže obavijesti o sutrašnjem prekidu i mogućem poremećaju u opskrbi pitkom vodom.

Upute vrijede za stanovnike na području općine Sokolovac gdje je moguć prekid između 8 i 12 sati. Osim Sokolovčana, prekid vode najavljen je i u koprivničkim Ulicama Ivana Česmičkog na kućnim brojevima 21, 25, 26 i 28 te Varaždinskoj cesti na kućnim brojevima 1, 1A, 2, 4, 6, 18, 22 i 22A gdje će prekid u opskrbi vodom trajati između 8 i 15 sati.

– Za vrijeme trajanja radova opskrba pitkom vodom osigurat će se cisternom smještenom na parkiralištu ispred zgrade Komunalca, kod uprave Groblja, na adresi Varaždinska cesta 18 – poručuju iz KC Voda.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan poslije

Milanovićev nesuđeni ministar Mršić udijelio packe SDP-u i Možemo: Da ste išli zajedno imali bi apsolutnu većinu!

MOST je osvojio mandat više od Možemo, a Možemo je opet dobilo 23.000 glasova više! I to je dio...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×