23.5 C
Koprivnica
Petak, 14. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kao Tornado // Nevrijeme na Šoderici čupalo drveća koja su padala na vikendice
K

Ne propustite

Vlasnik se nada da neće biti velike štete // foto: Mario Kos Potrgane grane su prepriječile ceste uz jezero // foto: Mario Kos Vikendaši su nedjelju proveli popravljajući nastalu štetu // foto: Mario Kos

Subotnje nevrijeme – tuča, grmljavina i jak vjetar oko 19 sati  zahvatilo je  jezero Šodericu, a najgore su prošli vikendaši. Nevrijeme je trajalo samo pola sata, a danas (nedjelja) okoliš jezera izgleda kao da je onuda prošao tornado – drveća su s korijenjem iščupana iz zemlje, svuda je potrgano granje, a najviše su stradale vikendice koje su smještene prvi red uz vodu, jer je iz toga smjera stiglo nevrijeme.

Prizor koji je danas zapanjio prolaznike bila je vrba koja se cijela srušila na krov vikend objekta Mladena Marušića iz Bjelovara.

On je danas došao provjeriti kakvo je stanje i nada se da nema velike štete.

– Bio sam u subotu ovdje s kćeri do 18 sati i bilo je lijepo sunčano vrijeme, tako je ovo što vidim danas nevjerojatno. Nemam struje, a na krovu je drvo. Ali, što ćeš, ne može se protiv majke prirode – rekao nam je on te dodao da mu je za štetu javila susjeda.

Malo dalje od njega, vikendaši su popravljali limeni krov na objektu.

– Bilo je kao tornado. Na vikendicu nam je pala grana i vjetar je cijeli krov digao u zrak. Sada krpamo štetu – rekli su nam oni.

Vikendaši kažu da je nevrijeme došlo naglo te da je puhao jak vjetar, a nekima je čak nosio i vodu u vikendice. Danas su svi dolazili provjeriti u kakvome su im stanju objekti te su skupljali granje koje se nalazilo posvuda, a još uvijek je dio poveće granje na cesti uz obalu, kuda se jedva može proći autom.

{vsig}vijesti/07-2013/130707-nevrijeme-soderica{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svjetski dan darivatelja krvi

FOTO/VIDEO Praunuk dr. Tomislava Bardeka došao u Koprivnicu 100. puta dati krv: Sjećam se priča od mame i bake o pradjedu, ovo je za...

Tomislav Zjačić, praunuk dr. Tomislava Bardeka čije ime nosi koprivnička bolnica, danas, na Svjetski dan darivatelja krvi, dao je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×