13.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Karikaturistu Ivanu Haramiji – Hansu Nagrada za životno djelo Grada Koprivnice
K

Ne propustite

Na današnjoj sjednici Gradske skupštine vijećnici su donijeli odluke o dodjeli gradskih nagrada i priznanja. Tako je tajnim glasovanjem 19 vijećnika, koliko ih je nazočilo današnjoj sjednici, odlučeno da će Nagradu za životno djelo dobiti Ivan Haramija – Hans, popularni karikaturista koji je osmislio i nacrtao preko 12 tisuća karikatura.

Iako je rođen u obližnjem Prelogu, Hans je većinu života proveo u Koprivnicu i ovo veliko priznanje, koje uključuje zahvalnicu i novčanu nagradu od 50 tisuća kuna, dodijelit će mu se na svečanoj sjednici Grada Koprivnice, koja će se održati 4. studenog, povodom Dana Grada Koprivnice.

foto: Koprivnica.netMedalje Grada Koprivnice dobit će Antun Drakšić, koji je svoju krv darivao 100 puta, Željko Sokač, koprivnički obrtnik koji uspješno djeluje već više od 35 godina, zatim znanstvenik Krešo Kadija, gimnazijska profesorica Jasna Kraljić Cmrk, poznati koprivnički istraživač, biolog i borac za zaštitu okoliša Goran Šafarek te Ivan Blažek, sportski djelatnik i poznati kontrolor suđenja. Svi oni dobit će dizajniranu medalju i novčanu nagradu u vrijednosti 20 tisuća kuna.

 

Plaketu Grada Koprivnice dobit će dvije velike gradske kompanije. Prva je farmaceutska kompanija Belupo, koja ove godine slavi 40 godina postovanja, a druga je pivovara Carlsberg Croatia, koja će Plaketu primiti za sveukupan doprinos zaštiti okoliša i društveno odgovorno poslovanje.

Svima navedenima nagrade će se javno uručiti na svečanoj sjednici u Domoljubu, koja će se, kao što smo već i naveli, održati povodom Dana Grada Koprivnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Detalj s prometnica

DALA JE SVOJE Škodo moja, proizvodnje češke, krenem s tobom a vratim se pješke!

"Škodo moja, proizvodnje češke, krenem s tobom a vratim se pješke", napisao je jedan pratitelj facebook stranice Uživo sa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×