Kazne u ŽNL-u // Lopariću četiri mjeseca zbog vrijeđanja, Rajiću četiri utakmice za napad na suca

06:25h
0
Ilustracija

Disciplinski sudac Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije Darko Matošić odredio je kazne izgrednicima na nogometnim travnjacima.


Predsjednik vodećeg županijskog prvoligaša Borca iz Imbriovca Miroslav Loparić kažnjen je zabranom obavljanja svih funkcija u nogometu u trajanju od četiri mjeseca.

Njega je prijavio NK Kalinovac nakon kup utakmice odigrane 29. travnja u Imbriovcu, kad je Loparić vrijeđao gostujućeg igrača Milana Manojlovića.

Siniša Rajić, igrač člana koprivničke skupine Treće ŽNL Jadran Galeba iz Koledinca, kažnjen je zabranom nastupa na četiri prvenstvene ili kup utakmice zbog tjelesnog napada na suca nakon utakmice.

Rajić je nakon utakmice Jadran-Galeb – Udarnik (1:3) napao suca Marka Punčeca koji ga je potom prijavio disciplinskom povjereniku.

Protiv ovih odluka nezadovoljna strana može se žaliti Komisiji za žalbe ŽNS-a.

Na stolu disciplinca bio je i jedan slučaj iz Prve ŽNL veterana. Riječ je o igraču Graničara iz Legrada Darku Kišičeku koji je suspendiran te je protiv njega pokrenut disciplinski postupak zbog fizičkog napada na suca i izazivanja prekida prvenstvene utakmice sa Slogom u Koprivničkom Ivancu.

čitam...