KC liga: Zoran Peričić isključen do kraja sezone

20:57h
0
101201-stanic-m

U srijedu se sastala Disciplinska komisija KC lige kako bi odlučila o sankcijama za sudionike incidenta koji je doveo do prekida utakmice 1. kola KC lige između Inducte i Cerina.

Prekinuta utakmica registrirana je rezultatom 5:0 za momčad Cerina, zbog prekida kojeg je izazvao igrač Inducte Zoran Peričić tjelesnim nasrtajem na igrača suparničke momčadi.

Igrač Inducte Zoran Peričić kažnjen je isključenjem s KC lige do kraja sezone zbog nasilničkog napada na igrača Cerina Mladena Stanića, kojeg je udario glavom u nos, zbog čega je utakmica morala biti prekinuta.

Igrač Cerina Mladen Stanić kažnjen je sa tri utakmice zabrane nastupa na KC ligi, i to zbog neprimjerenog ponašanja koje je dovelo do incidenta. Naime, Stanić je uoči incidenta bio isključen na dvije minute zbog provociranja i psovanja. Nakon povratka u igru nastavio je s istim takvim neprimjerenim ponašanjem, što je u konačnici dovelo do incidenta zbog kojeg je prekinuta utakmica.

Koprivnička udruga za rekreativni sport kao organizator KC lige najoštrije osuđuje nasilničko ponašanje na sportskim terenima te će uoči nastavka natjecanja kod svih sudionika natjecanja apelirati za fair-play i poštivanje suparnika.