3.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LUMEN

Kevin Stančir iz Koprivničkog Ivanca osvojio sedmo mjesto na državnom natjecanju iz njemačkog jezika
K

Mladi osmaš bio je jedini predstavnik Koprivničko-križevačke županije na ovogodišnjem izdanju natjecanja.

Ne propustite

Kevin Stančir, učenik 8. razreda Osnovne škole Koprivnički Ivanec, dobio je poziv na državnu razinu Natjecanja iz njemačkoga jezika. Natjecanje je trajalo dva dana, obuhvaćalo je sve četiri jezične vještine (pisanje, govorenje, slušanje i čitanje s razumijevanjem), a provelo se u online okruženju zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

Stančir je ove godine bio jedini predstavnik Koprivničko-križevačke županije na tome natjecanju, a pripremala ga je mentorica Ema Solina. Kevin, koji izbornu nastavu njemačkog jezika pohađa od 4. razreda, na natjecanju je na kraju osvojio sedmo mjesto.

Mišljenja je da se treba što više izlagati samome jeziku – uz nastavu redovito prati razne portale, televizijski program te igra videoigre na njemačkome jeziku. Ima podršku cijele obitelji.

Posebno ga zanima i fizika te uživa u stvaranju likovnih radova. Htio bi postati tehničar za računalstvo te jednog dana raditi i živjeti u Njemačkoj ili Austriji. Iz tog razloga ne čudi da je ovaj osmaš prepoznao važnost ranog učenja stranoga jezika. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zanimljivo

Deset razloga zašto je treća godina “gora” od druge

Svako razdoblje djeteta na roditelje ostavlja poseban trag. Mi smo izdvojili top deset razloga zašto je puno "gore" imati trogodišnje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×