Treća i Četvrta ŽNL

Kiša golova po niželigaškim terenima, Kalnik ponovno pokleknuo, Rudar slavio protiv Sabarije, a Radnički razbio Mladost iz Velikog Ravena

Graničar Novo Virje gostovao je u Pustakovcu kod Jedinstva, a nakon 90 minuta i dva isključena igrača izgubili su 3-2. Ratar i Sokol odigrali su 2-0, dok je Sabarija izgubila u Botinovcu kod Rudara s 3-2. 

17:22h
0
Drava Podravske Sesvete - Graničar Novo Virje // Foto: Jurica Karan

Svi susreti Treće ŽNL počeli su u 14 sati, a vodeći Kalnik pokleknuo je ‘kod kuće’ protiv Močila, upisali su poraz 1-2. Graničar Novo Virje gostovao je u Pustakovcu kod Jedinstva, a nakon 90 minuta i dva isključena igrača izgubili su 3-2. Ratar i Sokol odigrali su 2-0, dok je Sabarija izgubila u Botinovcu kod Rudara s 3-2. 

Mičetinac i Drava Podravske Sesvete igrale su mjesni derbi, a derbi je završio pobjedom domaćina 5-4. Gornja Rijeka slavila je protiv carevdarske Mladosti 5-1, dok je Dragovoljac iz Bočkovca izgubio s velikih 8-2 u Selnici Podravskoj.

Treća ŽNL, 29. listopad, nedjelja

Kalnik – Močile 1-2
Jedinstvo – Graničar NV 3-2
Ratar – Sokol 2-0
Rudar B – Sabarija 3-2
Mičetinac – Drava PS 5-4
Gornja Rijeka – Mladost C 5-1
Drava SP – Dragovoljac 8-2

Što se tiče posljednjeg ranga županijskih liga, u Četvrtoj ŽNL, također je bilo golova kao i kiše. Polet i Udarnik odigrali su 4-5, Radnički je slavio protiv velikoravenske Mladosti teniskim rezultatom 6-2, dok je Čvrstec slavio kod Jadran-Galeba s 1-5.

Četvrta ŽNL, 29. listopad, nedjelja

Polet – Udarnik 4-5
Radnički – Mladost VR 6-2
Bušpan – Zagorec 1-3
Jadran-Galeb – Čvrstec 1-5
Prigorje – Bilogora

čitam...