12.1 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

KKC Pixel // U utorak Večer u mraku
K

Ne propustite

U povodu obilježavanja Dana grada Koprivnice, Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Kulturno-kreativnim centrom Pixel i Dramskim studijom slijepih i slabovidnih Novi život iz Zagreba organizira zanimljiv događaj pod nazivom „Večer u mraku”.

Naime, u Pixelu će se 5. studenog s početkom u 20 sati organizirati „Večer u mraku”, tj. cijeli kafić će biti u potpunosti zatamnjen čime će se stvoriti uvjeti potpune sljepoće.

Tamo će svi zainteresirani videći građani moći doći i popiti piće, podružiti se i međusobno razgovarati, ali sve u potpunom mraku. Time će barem za taj kratak period moći doživjeti kako je to biti slijep i na nekoliko se sati staviti u kožu slijepe osobe.

Zanimljivost je što će tu večer u Pixelu konobariti potpuno slijepi konobari, glumci iz Dramskog studia slijepih i slabovidnih Novi život iz Zagreba.

Time će se napraviti zamjena uloga, tako da će videći građani biti slijepi, a slijepi glumci će obavljati poslove koji nisu baš karakteristični za nedostatak vida.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ovo nismo vidjeli

Jadan nastradao, Slađan skupljao otpad bez dozvole, kažnjen 1320 eura: Iako sam Rom, pošteno zarađujem!

Jedan 30-godišnjak će morati platiti kaznu od čak 1320 eura jer je "ulovljen" od inspektora kako bez dozvole skuplja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×