5.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Promjene u Podravki

Klepač treći koji je otišao iz uprave, nova članica je Iva Brajević
K

Ne propustite

U upravi Podravke ostali su, osim Mršića, Olivija Jakupec i Hrvoje Kolarić te nova članica Iva Brajević.

Miroslav Klepač, član uprave Podravke napušta kompaniju, a Nadzorni odbor mu je na jučerašnjoj sjednici odobrio sporazum o prestanku rada.

Kako su naveli iz Podravke, svoju daljnju poslovnu karijeru Klepač će nastaviti izvan Podravke, u području svojih interesa i novih poslovnih izazova.

Njegov mandat prestaje s početkom travnja, a kako piše Podravski list, Klepač se sprema na preuzimanje uprave Croatia osiguranja. Članom uprave Podravke imenovan je u veljači 2012. godine, a bio je zadužen za financije.

Na jučerašnjoj sjednici Nadzornog odbora, novom članicom uprave koja će zamijeniti Klepača, imenovana je Iva Brajević, a njezin mandat počinje teći 1. travnja.

Ovo je inače već treća izmjena u upravi Podravke, u posljednje četiri godine, od kada je vodstvo kompanije preuzeo Zvonimir Mršić.

Prvi je 2014. godine otišao Jorn Pedersen, danski menadžer, a iste je godine kompaniju napustila i Jadranka Ivanković.

U upravi Podravke ostali su, osim Zvonimira Mršića, Olivija Jakupec, zadužena za upravljanje prodajom, distribucijom i operativnim marketingom na tržištima na kojima posluje Podravka Grupa te Hrvoje Kolarić, koji je ujedno i predsjednik uprave Belupa te radi na sinergiji prehrambenog i farmaceutskog poslovanja.

Nova članica uprave Iva Brajević zaposlena je u Podravki od 2013. godine, a radila je na poslovima direktora Korporativnog računovodstva i poreza te od 2015. godine kao direktor Kontrolinga. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dok je dodatnim edukacijama stekla i licence Voditelja odnosa sa investitorima te Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

Poslovno iskustvo prije toga stjecala je u nekoliko podružnica međunarodnih korporacija u Hrvatskoj, među ostalima, u Finance manageru u DHL-u te Unilever Finance manageru za društva u Hrvatskoj i Sloveniji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Fešta u Drnju, guštanje u specijalitetima i veselje uz tamburaše, Đurđevo je okupilo brojne mještane i goste

Veselo je u Drnju povodom Đurđeva, a mještani uživaju uz bogat program. Sajam domaćih proizvoda i rukotvorina počeo je u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×