15.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KNJIŽNICA FRAN GALOVIĆ

Klinci i klinceze! Sutra kreće Olimpijada čitanja, prijavite se
K

Na kraju ljeta svi će sudionici sudjelovati na završnoj svečanosti gdje će primiti diplome. Za prva tri mjesta u svojoj dobnoj skupini, sudionici će primiti i medalje.

Ne propustite

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica ovih ljetnih praznika organizira Olimpijadu čitanja 2020.

Za razliku od prethodnih godina kada su se natjecali svi treći razredi, ove godine su izmijenjena pravila. Sudjelovati mogu svi učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola s područja Koprivnice i okolice.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se u Dječji odjel koprivničke knjižnice gdje će učenici dobiti dnevnike čitanja. Knjige se čitaju s popisa dostupnih u Knjižnici i na OVOM linku.

Na kraju ljeta svi će sudionici sudjelovati na završnoj svečanosti gdje će primiti diplome. Za prva tri mjesta u svojoj dobnoj skupini, sudionici će primiti i medalje. Olimpijada čitanja počinje u petak, 26. lipnja i traje do petka, 28. kolovoza ove godine.

– Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica poziva sve zainteresirane da prihvate izazov i uključe se u Olimpijadu čitanja 2020. I u ovoj Olimpijadi značajno je naglasiti da je važno sudjelovati, a ne pobijediti – poručili su iz koprivničke knjižnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×