KNJIŽNICA FRAN GALOVIĆ

Klinci i klinceze! Sutra kreće Olimpijada čitanja, prijavite se

Na kraju ljeta svi će sudionici sudjelovati na završnoj svečanosti gdje će primiti diplome. Za prva tri mjesta u svojoj dobnoj skupini, sudionici će primiti i medalje.

08:49h
0
Olimpijada čitanja // Foto: Sanjin Bojić

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica ovih ljetnih praznika organizira Olimpijadu čitanja 2020.


Za razliku od prethodnih godina kada su se natjecali svi treći razredi, ove godine su izmijenjena pravila. Sudjelovati mogu svi učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola s područja Koprivnice i okolice.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se u Dječji odjel koprivničke knjižnice gdje će učenici dobiti dnevnike čitanja. Knjige se čitaju s popisa dostupnih u Knjižnici i na OVOM linku.

Na kraju ljeta svi će sudionici sudjelovati na završnoj svečanosti gdje će primiti diplome. Za prva tri mjesta u svojoj dobnoj skupini, sudionici će primiti i medalje. Olimpijada čitanja počinje u petak, 26. lipnja i traje do petka, 28. kolovoza ove godine.

– Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica poziva sve zainteresirane da prihvate izazov i uključe se u Olimpijadu čitanja 2020. I u ovoj Olimpijadi značajno je naglasiti da je važno sudjelovati, a ne pobijediti – poručili su iz koprivničke knjižnice.

čitam...