25.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zaželi

Kloštranima odobren projekt Život kakav želimo, evo tko se može prijaviti
K

Mogu se prijaviti ženske osobe koje su prijavljene na Zavod za zapošljavanje i koje bi obavljale poslove gerontodomaćica starijim i nemoćnim osobama

Ne propustite

Općina Kloštar Podravski uputila je poziv nezaposlenim ženama da se prijave za projekt Zaželi – Faza III, pod nazivom ‘Život kakav želimo’, a koji će trajati osam mjeseci.

Mogu se prijaviti ženske osobe koje su prijavljene na Zavod za zapošljavanje i koje bi obavljale poslove gerontodomaćica starijim i nemoćnim osobama.

Prijave se primaju na broj telefona 048 816 066 ili putem e-maila opcina-klostar-podravski@klostarpodravski.hr, obavijest je na općinskim stranicama.

Podsjetimo, projektom Zaželi cilj je uključiti teže zapošljive ili ranjive skupine žena na tržište rada, što podrazumijeva borbu protiv siromaštva i smanjenje nezaposlenosti te prevenciju prerane institucionalizacije i poboljšavanje kvalitete života krajnjih korisnika, osoba u starijoj životnoj dobi ili nemoćnih osoba, pružajući im podršku u svakodnevnom životu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Brijuni i Brač

Koprivnički vatrogasci i ove godine čuvaju Jadran od požara, počela redovna dislokacija

Počela je prva smjena redovne ljetne dislokacije koprivničkih dobrovoljnih i profesionalnih vatrogasaca na otočju Brijuni i u Supetru na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×